Durlev Keramik er en hjertevarm kunsthåndværker- og keramik butik, med plads til både fordybelse og leg. Leret og arbejdsgangen sørger for tilstedeværelse i nuet med kvalitet og velbehag som fokus.

Portfolio

Humleblomst-dekorationssten

De 36 Humleblomster, der nu pryder facaden på Krøyer Hus ved Vesterfælledvej i Carlsberg Byen, blev bygget i samarbejde med Paw Rubin fra Rubin Stuk & Søn og Per Liedmann. Durlev Keramik blev hyret ind som kunsthåndværker på denne opgave med materialeteknisk forståelse for øje. Projektet var sat til at vare 3 måneder og ved projektets afslutning var der igen stor glæde at spore hos alle de involverede. Tusinde tak til de førnævnte for godt samarbejde!

Nikolaj Kunsthal

Et sjovt og udfordrende projekt i samarbejde med Andreas Emenius for Nikolaj Kunsthal. Udfordringen lå i, at vi kun havde én uge til at få produceret udstillingens hovedskulptur, som skulle indgå i et performancekunststykke fra dag ét, og vi var derfor nødt til at tvangstørre leret for at overholde tidsplanen. Dette kan normalt godt være forbundet med en vis risiko, men heldigvis lykkedes det uden problemer. Projektet har fået en masse positiv feedback og vi er meget tilfredse med resultatet. Tusinde tak til Andreas Emenius for godt samarbejde!

Børnenes Hus

Jeg blev kontaktet af Fiona Robinson, som er billedkunstlærer på Copenhagen International School (CIS). Ønsket var at lave en workshop for elever fra 5. – 6. klassetrin i alderen 8 – 11 år. Børnene skulle først tegne og skitsere udtrykket fra deres skole, derefter skulle de bygge papfigurer ud fra tegningerne, og til sidst kom de ned til mig for at lære at bygge det hele i keramik. Der var 50 børn igennem på 2 dage, og alle var meget stolte og glade. Workshoppen var en kæmpe succes og vi har derfor valgt at gøre det til en gentagen oplevelse. Mange tak til Fiona Robinson og CIS for samarbejdet.