Durlev Keramik, er en hjertevarm kunsthåndværks butik, med plads til både fordybelse og leg. Leret og arbejdsgangen sørger for tilstedeværelse i nuet, med kvalitet og velbehag som fokus.

Om

Hvem er jeg?

Mit navn er Peter, og jeg er ejer af Durlev Keramik på Østerbro. Jeg elsker at arbejde med ler og jeg finder stor glæde ved fordybelse og æstetik. Jeg udfører både specialopgaver og holder arrangementer for større grupper og firmaer med plads til op til 30 personer ad gangen.

Ved siden af mit kunsthåndværk er jeg daglig leder af Keramikskolen. Mit arbejde som kunsthåndværker er lokaliseret kun et stenkast fra Østerport Station, når jeg ikke er ude på projekter.

For mig handler det at være kunsthåndværker om kvalitet, sindsro og vigtigst af alt, glade mennesker. Derfor tager jeg gerne ansvaret når det handler om at få ført unikke og sjove idéer ud i livet. Humleblomster i Carlsberg Byen, workshops for Børnenes Hus og meget, meget mere er skabt og foregået med udgangspunkt i Durlev Keramik.

Det bedste ved keramik er, at det ikke er en konkurrence præget hobby, så energien er anderledes og speciel, når vi arbejder. På den gode måde.

Hvis du synes, at jeg lyder interessant og du brænder for en særlig idé til et projekt eller du har lyst til at tage din afdeling med til lidt atypisk teambuilding, så ring endelig, så finder vi ud af, hvordan det skal foregå!

 

De bedste hilsner,

Peter Durlev

 

Vil du vide mere om keramikskolen så kan du trykke på linket herunder:

keramikskolen.dk