Durlev Keramik er en hjertevarm kunsthåndværker- og keramik butik, med plads til både fordybelse og leg. Leret og arbejdsgangen sørger for tilstedeværelse i nuet med kvalitet og velbehag som fokus.

Events

For virksomheder

Jeg holder kurser for virksomheder og afdelinger med op til 30 personer ad gangen.

Jeg sætter stor pris på at lære fra mig og jeg synes det er enormt sjovt, når jeg kan se, at teambuilding i form af leg og ler, rent faktisk virker.

Dagen starter stille og roligt. Overtøjet bliver hængt på rækker og kaffen hældt op. Så får i en gennemgang af det materiale, vi skal arbejde i. Jeg underviser i, hvilke teknikker, der egner sig bedst, og i hvordan leret ‘drejes’, så I får det bedste resultat. Derefter er der fri leg.

Når i har arbejdet færdigt, så vælger I i fællesskab en glassur (farve), og så sørger jeg for at få brændt tingene klar og sendt dem ud til jeres virksomhed ca. 14 dage efter, at i har været på besøg.

Jeg er god til mit arbejde, synes det er sjovt at få et legende fællesskab til at lykkes, og jeg glæder mig meget til at lære jer at kende.

Ring herned, så finder vi ud af, hvordan vi får skabt en dag med teambuilding i behagelige omgivelser.

Kontakt

“Da vi modtog vores færdige produkter, var der endnu en gang stor glæde. Alt i alt et sjovt, hyggeligt og givende arrangement, som vi alle varmt kan anbefale.”

– Sofie Emilie Andersen,
Program og projektkoordinator, TV2

Polterabend?

En sjælden gang imellem sker det, at de københavnske kirker inviterer til bryllup. Jeg har derfor haft stor glæde af holde polterabend som opvarming til denne store fest.

Hver gang har der været plads til leg og grin. Jeg stiller lokaler og materialer til rådighed, så får i en introduktion til det materiale vi skal arbejde i og så finder vi ud af hvad der skal formes.

Så har i lyst til at prøve en lidt anderledes og for nogle atypisk polterabend, så er Durlev Keramik helt sikkert et godt sted at starte og helt bestemt oplevelsen værd.

Kontakt